avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Gălăgie santier
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Gălăgie santier

La 9 metri de gardul casei în care locuim, se construiește un bloc. Programul de lucru începe la 7:00. Ma deranjează sâmbăta. De Sfântul Andrei, zi libera, la fel, la 7:00 fix începe gălăgia caracteristică. Ma puteți ajuta cu vreun sfat?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
sclnl, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:43, 30 Noiembrie 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct.25-27
In lege gasiti si unde puteti sesiza nerespectarea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomotul deranjant produs de muzica si clienti unui bar situat lângă casa mea dactari dactari distatanta care ma separa de terasa unui bar fata de casa mea - locuinta personala - este de aprocsimativ 4 metri fiind vecin cu mine zgomotul produs de ... (vezi toată discuția)
Zgomote demolari, constructie in apropierea blocului de locatari irina10 irina10 Buna ziua, In puteti spune, va rog, daca exista vreo lege in ceea ce priveste linistea din apropierea unui imobil? In spatele blocului in care locuiesc este ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi sabin25 sabin25 Buna ziua. Locuiesc la bunica mea de vreo 4 luni si am o problema majora cu vecinii de deasupra, noi avand domiciliul la bloc. Problema este ca dansii, ... (vezi toată discuția)