avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... CF mansarda fara bucatarie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

CF mansarda fara bucatarie

Buna ziua,
In vederea achizitionarii unui apt am cerut emiterea unui Extras CF si am observat ca apt este trecut ca si mansarda si totodata ca bucataria lipseste din CF. Mai jos descrierea completa:
Observatii: compus din:mansarda: dormitor, dressing, baie cu su 30 mp si balcon, cu p.i.c. In cota de xx parte inscrisa in cf col.
Ce risc exista la achizitionarea unui asemenea imobil? Se poate sa imi fac adresa pe el? Ar trebui sa fiu atenta la alte detalii?
Multumesc in avans
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:09, 2 Decembrie 2018
adresa o obtineti de la primarie (ei dau numere de case, apartamente,...) in cazul in care se considera ca e un imobil cu destinatie locuinta. cat despre riscuri, ele sunt in functie de ceea ce vreti sa faceti cu mansarda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate pe locuinta etaj mansarda Ana54321 Ana54321 Buna. Vreau sa achizitionez un apartament la etajul 7/7 (trecut pt CF etaj mansarda) Apartamentul l-am gasit printr-o agentie care intermediaza vanz-cump. ... (vezi toată discuția)
Am dreptul? ovidiu1984 ovidiu1984 Buna ziua. Am achizitionat de putin timp un apartament la mansarda,si am o neclaritate cu ce tine defapt de noi cei de la mansarda(respectiv daca avem ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre spatiu mansarda Son_2020 Son_2020 Buna ziua, anul trecut am achizitinat un apartament la mansarda cu supratafata de 47.32 mp. compus din hol, baie, bucatarie, camera, dormitor, balcon si podul ... (vezi toată discuția)