avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot determina Banca sa -mi comunice in scris , ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot determina Banca sa -mi comunice in scris , ca nu am fost si nu sunt GIRANT SI TERT POPRIT ?

Buna seara.Nu am luat credite de la Banci sau IFN-uri,persoane fizice fie ei camatari ,rude sau prieteni.Am primit insa SMS-uri de la banca 2 ani la rand si mi se comunicau valorile ratelor la 2 credite succesive.Contactata , Banca -mi comunica faptul ca nu sunt client al bancii,dar refuza sa-mi precizeze ca nu am fost si nu sunt TERT POPRIT si ca numele si CNP-ul meu nu sunt atasate unor pachete de credite neperformante externalizate catre recuperatorii de creante ?In corespondenta cu banca,sunt numit constant CONSUMATOR,deci e ceva...Banca a refuzat medierea si nu-mi spune de cand nu mai sunt client al lor :dinainte sau dupa externalizarea pachetului de credite neperformante.Pt. ca eu nu am fost niciodata clientul lor ,nu am girat pe nimeni ,dar sunt urmarit de o firma de recuperatori creante .Cu stima , Balas Ion
Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2018
NeluBalas, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract anonim_71 anonim_71 Contractul de credit intre banca si client constituie titlu executoriu ? Daca da la ce se refera? Un IFN sau o banca sau o companie de telefonie mobila poate ... (vezi toată discuția)
Cesionarea de catre banca a creditului catre recuperatori unomnecajit unomnecajit Buna ziua! Am (avut) un credit la cea mai.... banca. Pe 20 ian 2010 era data de rata si am fost pe 12 febr 2010 sa platesc. Mi s-a spus ca nu am niciun ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)