avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se mai poate obține a doua oara amânarea aplicării ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se mai poate obține a doua oara amânarea aplicării pedepsei pentru aceiași infracțiune

In 2014 am fost condamnat la2 ani cu executare obținând amânarea aplicării pedepsei iar acum am comis-o din nou
Ce spuneti dvs este fara sens, spuneti ca ati fost condamnat la 2 ani cu executare si pe de alta parte ca ati obtinut amanarea aplicarii pedepsei. Incercati sa descrieti exact situatia de fapt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto anulat sau posibilitate de recuperare prin ncp? ContSters345122 ContSters345122 As vrea sa stiu si eu sigur ..daca am fost condamnat cu suspendare si se amana executarea pedepsei (NCP) 2 ani...ma duc cu definitiva la politie si imi pot lua ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis maryusvalentin maryusvalentin buna ziua. in vara anului 2014 am fos prins fara permis de catre politie pe un drum comunal iar in vara anului 2015 am obtinut permisul iar acum 4 luni mi-a ... (vezi toată discuția)