Buna ziua. In luna iunie 2018 mi-am dat demisia,mentionez faptul ca am lucrat timp de 2 ani si o luna la acest angajator. In luna noiembrie am aflat ca sunt insarcinata si voi naste in luna iunie a anului viitor. Intrebarea mea este daca am dreptul la concediu de maternitate si daca imi trebuie vreun act de la fostul meu angajator. Multumesc
Buna seara. Pentru a putea beneficia de indemnizatie trebuie sa fi obtinut venituri impozabile( salariu in cazul dvs.) in cel putin 12 luni din ultimele 24 anterioare nasteri copilului.
Perioada eligibila ar fi Iulie 2017-iunie 2019. Eu zic ca va incadrati...
Va trebuie adeverinta din care sa rezulte perioada lucrata si salariile primite in acea perioada, un extras din REViSAL...
Nu beneficiati de indemnizatia pentru somaj?
Buna seara. Nu nu beneficiez de indemnizatia pentru somaj,deoarece nu am depus actele necesare. Dar ca sa pot beneficia de cocediu de maternitate ar trebui sa depun actele dupa nastere daca nu ma insel asa este? Multumesc tare mult pentru raspuns
Da, dupa nastere, in max. 60 de zile de la aceasta pentru a beneficia de indemnizatie incepand cu data nasteri copilului. Daca depuneti dupa, veti beneficia de indemnizatie incepand cu data depuneri...
In Iunie care a fost ultima zi lucrata?
Concediu postnatal
roxelia
Buna seara
A o nelamurire cu priire la urmatorul fapt:
M-am angajat la firma la care lucrez pe data de 15 iunie 2015.Intre timp am ramas insarcinata si ar ... (vezi toată discuția)