avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua as dori sa stiu daca ma întorc la munca in data de 10.12.2018 este in regula?copilul împlinește 2 ani in 15 .02.2019
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:19, 2 Decembrie 2018
Este in regula pentru a beneficia de stimulent de insertie pana la implinirea de catre copil a varstei de 3ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie fru fru buna ziua! momentan sunt in Concediu de crestere a copilului! fata mea va inplini 2 ani in 1-martie 2017! as dorii sa stiu cand anume ar trebuie sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa revin din concediu crestere copil simona-busuioc simona-busuioc Buna ziua, copilul meu implineste 1 an pe 06/07/2012, eu am optat pentru concediu ingrijire copil pe o perioada de 1 an. Intrebarea mea este , cand trebuie ... (vezi toată discuția)