avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scoatere masina de la impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scoatere masina de la impozit

Am un Renault Laguna cu motor 2,2dci si platesc un impozit cam mare. Am avut accident cu masina si nu doresc sa o mai repar, insa vreau sa o pastrez pentru piese deoarece am luat alta la fel, dar cu motor 2.0 benzina. Cum o pot scoate de la impozit? Tin sa mentionez faptul ca nu am teren in posesie pe numele meu pentru care sa fac dovada ca nu ocup spatiul public.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:11, 2 Decembrie 2018
Trebuie neaparat sa radiati masina din circulatie, numai asa nu veti mai plati impozit pentru ea.
Pentru radiere auto de pe rol fiscal nu este necesar radierea vehiculului din circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare autoturism avariat alexius alexius Am un autoturism, proprietate personala, care a fost avariat in urma unui accident rutier. Masina este inutilizabila iar costul reparatiei depaseste valoarea ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)