avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea este oprită, de fiecare dată când merge la magazin, de un individ care o întreabă când sunt eu la lucru ca să vină el la ea. Ce pot să fac dacă se mai întâmplă? Nu vreau să apelez la violență

Buna ziua. Nevasta mea de fiecare data cand merge la magazin la noi in comuna o opreste un tip si o intreaba ce schimb sunt eu la lucru ca sa vina el la ea. Nevasta mea spus ce se intampla. Eu am vb cu tipul si iam explicat sa nu mai faca asa ceva. Acum am intrebarea ce pot sa fac daca se mai intampla pentru ca nu vreau sa apelez la violența?
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Raluca Dudescu , Consultant managementul calitatii 02:15, 6 Decembrie 2018
Sotia daca mai este abordata in felul acesta sau chiar acel nene vine acasa... chiar atunci sa apeleze 112 si sa spuna ce se intampla, va discuta Politia cu dumnealui...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ar fi o varianta cu 112.
Nu cred ca va fi amendată ea daca suna.

Ar putea să meargă la poliție ca sa se informeze mai exact.

Este o situație destul de complicată mai ales daca va incita sa fiti amendat dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
A-s putea sa-l dau in judecata pentru intenti de distrugerea familiei
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu zic sa meargă soția la secție si sa le spuna la polițiști.
Asa ar putea scăpa de amenda si ar putea sa fie o varianta optimă.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă poate dovedi cele afirmate, ar fi indicată o plângere pentru hărțuire. Poliția nu cred că va interveni pur și simplu pentru așa ceva, în lipsa unei plângeri.

Alte discuții în legătură

Hartuire permanenta bogdan2305 bogdan2305 Salutare, Vreau să vă spun că sunt plin de nervi. O să vă relatez pe scurt povestea, astfel încât să înțelegeți de ce s-a ajuns la capitolul ... (vezi toată discuția)
Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)