avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 061 prelungire sediu secundar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 061 prelungire sediu secundar

Buna ziua
Am o societate comerciala cu sediu secundar declarat fara salariati prin decl 061 .Sediul secundar il folosesc pe baza unui contract de inchiriere pe termen de 1 an cu incheierea altui contract an de an drept pentru care anual la Registrul Comertului fac procedura de prelungire sediu secundar.Nedumerirea mea este daca mai depun decl 061 sau nu tinand cont ca nu se modifica nimic decat perioada.Pe declaratia initiala am trecut data de incepere a activit si data de incetare cf contractului initial .
Cel mai recent răspuns: me.elena , utilizator 14:24, 3 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce nu ati incetat activitatea nu trebuie/ nu trebuia completat randul referitor la incetarea activităţii. Acest camp se completeaza cand radiati punctul de lucru.

Eventual mai depuneti o declaratie in care completati doar data de incepere a activit.
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
Multumesc frumos pentru raspuns , acum am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor-declaratie privind sediul secundar artemys artemys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta-avem declarat un sediu secundar,acum se prelungeste contractul de inchiriere, mai trebuie depusa inca o ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Societatea la care lucrez are deschis un punct de lucru inregistrat la Registrul Comertului. Contractul de inchiriere a expirat si a fost semnat ... (vezi toată discuția)