avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire valabilitate sediu secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire valabilitate sediu secundar

Buna ziua,
Societatea la care lucrez are deschis un punct de lucru inregistrat la Registrul Comertului. Contractul de inchiriere a expirat si a fost semnat altul. Stiu ca in mod normal ar trebui sa depun o cerere la Registru pentru prelungire valabilitate sediu secundar, insa taxa este destul de mare (in jur de 250 lei). Este vreo problema daca nu fac aceasta prelungire la Registru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena claudia ianasi , utilizator 09:27, 21 Martie 2012
Taxa nu e de 250 lei, ci de 50 lei.

Trebuie sa depuneti:
1. Cerere
vezi:[ link extern ]
2. Extras CF
3. Contract comodat/inchiriere
4. Act aditional la contractul de comodat/inchiriere

Succes!
Ca urmare a modificarilor intervenite la Registrul Comertului si introducerea noilor aplicatii s-au modificat si taxele. Am fost si am intrebat. Costurile au crescut intrucat se publica rezolutia (in jur de 2000 de caractere). Tocmai de aceea am intrebat daca pot sa nu mai fac prelungirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - contract de inchiriere pe un an rentz rentz Daca un Punct de lucru s-a infiintat pe baza unui contract de inchiriere pe o perioada de 1 an, la prelungirea contractului prin act aditional se mai depune ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu secundar oanagavriliuc oanagavriliuc Pentru un sediu secundar am incheiat un contract de comodat cu o persoana fizica, contractul trebuie autentificat de un avocat sau notar? (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social firma vornicu lumi vornicu lumi Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Ce acte trebuie duse la Registrul Comertului pentru prelungire sediu socia?As dori si un model de cerere sau ce document ... (vezi toată discuția)