In martie 2018 am achizitionat de la un dezvoltator o locuinta ( casa " singulara" pe pamant ) P+1+pod, intre etaj si pod nu este placa turnata. La momentul cumpararii casa nu era racordata la gaze dar vanzatorul a spus ca in maxim 1 luna o sa fie. Nu am crezut asa ca la notar am cerut ca in contract sa se stipuleze un termen de 12 luni in care dezvoltatorul se obliga sa finalizeze racordarea. In acelasi timp in contract, imobilul se preda bransat la toate utilitatile. In acest moment nu s-a executat absolut nimic.
Pe langa problema principala de mai sus mai sunt si altele:
-lipseste poarta principala ( trecuta in contract).
- am observat ca am un perete interior aplecat.( nu este de rezistenta )
-am dat o gaura ( cu bormasina fara percutie ) in tavan ( parter) pentru montarea unei lustre si am intrat " ca in branza " desi se presupune ca e beton armat.
- acoperisul nu are izolatie.
- nu am primit nici o carte tehnica sau ceva asemanator care sa-mi spuna cum si ce materiale s-au folosit la constructie, traseul instalatiei electrice/conducte apa.
-nu s-a semnat nici un proces de predare-primire.
- la o masurare cu ruleta a suprafetelor din locuinta am constatat ca lipsesc 1/2/3 mp per camera.
Cum as putea proceda pentru solutionarea cat mai multor aspecte din cele expuse mai sus.
Pod la mansarda
Bogdan_Escu
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou.
Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)