avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere consum benzina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere consum benzina

Am un PFA pt cabinet medical, in alta localitate decit cea de domiciliu, pot deconta bonurile de benzina consumata cu naveta? Am si contract de comodat pt autoturism, dar unii spun ca dupa noile norme nu mai pot deconta benzina
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:24, 14 Noiembrie 2009
In cazul dvs. la calculul impozitului pe venit cheltuiala cu combustibilul nu se ia in considerare.

Din punctul meu de vedere e aberant, dar legal asa este. Sa speram ca nu va mai dura mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina pfa diriginte de santier mihaela condurat mihaela condurat cum se poate deconta benzina la un diriginte de santier care isi desfasoara activitatea in locuri izolate , pe baza contractelor incheiate, unde nu poate ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile lelena_b lelena_b locuiesc la 37 km de localitatea in care am locul de munca si momentan fac naveta(nu zilnic) cu masina personala(o perioada a fost data in comodat cabinetului ... (vezi toată discuția)