In luna septembrie am achitat cu titlul de "avans gradinita", cu bon fiscal, suma de 450 ron reprezentand jumatate din taxa aferenta primei luni in care copilul ar fi trebuit sa mearga la gradinita.
Suma a fost solicitata pentru a ni se rezerva locul, copilul trebuind sa inceapa gradinitia in Ianuarie 2019.
Intre timp, din motive personale, am decis sa nu mai lasam copilul la aceasta gradinita. Conducerea nu vrea sa ne returneze avansul pe motiv ca orice avans se pierde cf. contractului.
Problema este ca nu am semnat niciun contract si nici nu am primit o factura pentru plata avansului.
Cum am putea face sa recuperam acest avans? Mi se pare un abuz. Daca percepeau o taxa de inscriere cu titlu de rezervare loc ne asumam dar, cf. descrierii de pe bonul fiscal noi am platit un avans pentru un serviciu care nu se va presta niciodata. Normal ar fi sa ne restituie acest avans, corect?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Puteti face o sesizare la ANPC in care precizati cele povestite si solicitati restituirea banilor,In cazul in care raspunsul nu va multumeste puteti discuta cu un av dar indiferent ca sunt 450 sau 45000 de recuperat procesul dureaza tot mult,munca av este aceiasi,costurile cu av depasesc de cateva ori valoarea sumei achitate asa ca....