avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa comunicare solutie dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa comunicare solutie dosar

As dori sa aflu ce se intampla in situatia unui dosar inregistrat in 2016 pentru care s-a dat o solutie scurta pe portalul JUST.RO la data de 06.11.2017 dar care nu a fost comunicata partilor, respectiv motivarea nici pina in prezent. Dosarul a fost in faza de fond la judecatoria sect. 1 si are mentiunea " cu drept de apel in termen de 15 zile de la comunicare "
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:59, 3 Decembrie 2018
Verificati la arhiva daca a fost cumva redactata si comunicata solutia,mai sunt cazuri in care se comunica la alte adrese ,diverse erori etc,Daca nu a fost redactata formulati o cerere de urgentare redactare si eventual un memoriu la presedintele instantei respective in care prezentati situatia dvs .Dureaza 3-4-5 luni in mod frecvent pana se redacteaza ,la dvs este totusi mai bine de un an de la pronuntare.
Solutia nu a fost comunicata nici celeilalte parti din dosar.
Mergeți la arhivă și cereți lămuriri sau solicitați-i avocatului să se ocupe; dați valență sfaturilor colegului.
Nu merg in arhiva pentru ca solutia imi este nefavorabila, prefer sa astept posta .
Nu conteaza ca este nefavorabila la arhiva puteti intreba daca s a redactat,va treziti ca s a redactat si comunicat la alta adtesa si aveti probleme in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe ... (vezi toată discuția)