avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare Revisal

Bună ziua!
Va deranjez cu o scurtă întrebare! Îmi trebuie un extras din Revisal pentru a-l pune la dosarul pentru admiterea în Școala de Poliție, și, după cum am aflat, Revisalul nu se mai eliberează de către ITM ci direct de societatea unde sunt angajat. Ideea este că, din motive personale, nu aș vrea să știe colegii că eu dau admiterea în Poliție.
Întrebarea mea este, mai ales pentru cunoscătorii care lucrează cu Revisalul, în cererea pe care o fac pentru eliberarea lui, pot trece alt motiv pentru care solicit eliberarea?
Adică, dacă trec că solicit Revisal pentru....bancă, de exemplu, apare pe undeva, prin acel extras că eu am solicitat Revisalul pentru bancă sau pur și simplu apar datele din Revisal și atât, fără motivul solicitării lui?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 4 Decembrie 2018
Puteti trece, intrucat pe extrasul REVISAL nu se mentioneaza motivul pentru care a fost eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Ioana.albu Ioana.albu Buna ziua! Vă deranjez cu o întrebare. Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post la stat, dar pentru dosar am nevoie de revisal. Cum il pot ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cruceru1981 cruceru1981 Am aflat de curand ca de ceva timp au avut loc modificari la contractul meu de munca fara a lua la cunostiinta. As dori sa merg la ITM pentru a solicita un ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca robertbos robertbos Buna seara, Lucrez la o firma ca inginer si avem un contract colectiv de munca (CCM) si fiecare angajat un contract individual de munca (CIM). Atasat la CCM ... (vezi toată discuția)