avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fraudă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fraudă

Am cumpărat o piesă pentru mașină prin intermediul site-ului "piese auto" de la cineva din Craiova. Mi-a trimis piesă prin curier, dar incompletă. Am luat legătura cu respectivul și i-am spus că o trimit înapoi, bineînțeles contra banilor dați de mine. Toate bune și frumoase până când a ajuns curierul acolo. Pe lângă faptul că mi-a dat un nume fals, am aflat că nu a primit și nici nu a ridicat coletul.
Vreau să-l dau in judecată și să-mi recuperez banii de la acest personaj.
Va rog să-mi spuneți ce trebuie sa fac?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:30, 4 Decembrie 2018
Despre ce suma este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Piese auto second-hand comandate pe internet cornel2003 cornel2003 buna ziua am comandat niste piese auto second-hand de la o firma de dezmembrari,iar cand am primit coletul am constatat ca doua din piese erau defecte am luat ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de inselaciune Rebbeca Rebbeca Buna ziua.Cazul meu se prezinta in felul urmator:Eu si prietenul meu ocupandu-ne de demembrarea unei masini si comercializand piese pe internet am primit un ... (vezi toată discuția)