avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor.

Buna ziua. La o institutie publica o persoana este incadrata pe postul de analist la departamentul informatica. A terminat facultatea de automatizari si calculatoare, pe diploma scrie inginer. Perioada cat este incadrata analist se poate considera vechime in specialitatea studiilor? Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Antony.antony , utilizator 16:45, 4 Decembrie 2018
Perioada cat este incadrata analist se poate considera vechime in specialitatea studiilor.
Mii de multumiri. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)