avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare medicala

Mi-am platit asigurarea medicala singur, in cazul in care m-am agajat in cat timp tebuie sa declar ca m-am angajat la ANAF si ca firma la care lucrez imi va plati asigurarea medicala? Imediat dupa semnarea contractului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AnonimXYZ , utilizator 17:58, 4 Decembrie 2018
In maxim 30 de zile si cu dovada ca v-ati angajat dincolo.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Va multumesc mult, ce se intampla daca depasesc cele 30 de zile? Se poate trimite si documentul scanat online?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati depus declaratia unica atunci cand ati dorit sa platiti cass ca persoana fara venit? Daca nu depuneti ca sa va scoata din evidenta, o sa va puna in continuare sa platiti cass ca persoana fara venit caci ei nu au de unde sti ca intre timp s-a schimbat ceva la situatia dumneavoastra. Mergeti la finante.
Da, va multumesc mult. Am sa merg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata cass Stefan Litu Stefan Litu Buna ziua, Saptamana trecuta am fost instiintat de catre ANAF ca figurez in evidenta fiscala cu sume datorate \"Contributia de asigurari sociale de sanatate ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa viorel61 viorel61 Buna ziua , Sunt asistent medical angajat cu CIM pe perioada nedeterminata la 2 cabinete medicale cu timp partial de lucru ( cate 4 ore la fiecare cabinet ) , ... (vezi toată discuția)
Cass platit de 2 ori(persoana fizica) Alina Cristina Stancu Alina Cristina Stancu Buna ziua, Fratele meu a platit pentru 2 luni CASS anul trecut pentru a beneficia de asistenta medicala. Imediat dupa ce a platit aceste 2 luni, s-a angajat ... (vezi toată discuția)