avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

Buna ziua,
Am o problema.
am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier.
problema mea este ca nu am fost niciodata cercetat, doar mi-a venit o amenda din 2007 prin anaf, aveam 17 ani, si anaf m-au trimis la procuratura. acolo am facut o cerere ca sa vad despre ce este vorba si nici acum dupa 4 luni nu mi-a venit nimic.
mi s-a executat o poprire pt ca nu am platit un imprumut la timp pt ca apar cu aceasta executare silita pe portaljust ca debitor.
intrebarea mea este ce ar putea fi pt ca ma ia panica foarte rau.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Problema cazier judiciar johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Am o problema. am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier. ce sa spun despre mine: problema mea ... (vezi toată discuția)
Virarea intregului salariu de catre banca pentru o poprire anaf NicoletaLG NicoletaLG Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca pentru o poprire de la anaf, banca unde este incasat salariul a virat intreaga suma si nu o treime ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)