avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema cazier judiciar

Buna ziua,
Am o problema.
am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier.
ce sa spun despre mine: problema mea este ca 1: nu am fost niciodata cercetat, doar mi-a venit o amenda din 2007 prin anaf, aveam 17 ani, si anaf m-au trimis la procuratura. acolo am facut o cerere ca sa vad despre ce este vorba si nici acum dupa 4 luni nu mi-a venit nimic, scrie doar: Amenda Judiciara
2: mi s-a executat o poprire pt ca nu am platit un imprumut la timp pt ca apar cu aceasta executare silita pe portaljust ca debitor.
intrebarea mea este ce ar putea fi.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: johnnyrotten , utilizator 17:12, 5 Decembrie 2018
Buna ziua,
Acea amenda judiciara ca si poprirea nu au legatura cu cazierul judiciar.
Mergeti la instantele care le-au dispus si solicitati dosarele.
Asa veti vedea despre ce-i vorba.
Buna ziua,

Multumesc pt raspuns.
Banuiesc ca voi afla la politie cand voi lua cazierul mai multe nu?
Si de acolo pot merge mai departe.

In 2016 am mai avut o plangere penala cu solutie de NUP facuta de unchiul meu, nu stiu daca asta poate avea legatura totusi, am mai scos 4 caziere de atunci pentru angajare.
Mama are niste datorii la Anaf deoarece a fost PFA si dupa deces a trebuit sa semnez eu pentru ele si nu le-am platit.

Chiar stateam in casa si ma gandeam ce puteam sa fac de la 17 ani pana acum, nu mi-a venit nimic in cap din pacate in afara de cele de mai sus.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Am o problema. am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier. problema mea este ca nu am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda penala milles milles buna seara am si eu o problema pe care doresc sa o clarific. am fost urmarit penal din anul 2008 pana in anul 2011 cand s-a comunicat rezolutia ... (vezi toată discuția)
Amenda johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Mi-a venit anul acesta o poprire pe cont de 500 de lei de la anaf. Dupa ce am vorbit cu anaf, am aflat ca este vorba de o amenda (judiciara sau ... (vezi toată discuția)