avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda

Buna ziua,

Mi-a venit anul acesta o poprire pe cont de 500 de lei de la anaf.
Dupa ce am vorbit cu anaf, am aflat ca este vorba de o amenda (judiciara sau penala, asta nu mai stiu) din anul 2007, de cand eram minor.
Am verificat la Parchet si inca nu am primit raspuns despre ce este vorba, eu nu am nicio idee despre asta.

Intrebarea mea este daca acest tip de amenda apare pe cazierul meu judiciar sau nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:12, 29 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Verificati ce tip de amenda este
Unele se prescriu prin 5 ani si atunci nu-i cazul sa mai platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cazier judiciar johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Am o problema. am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier. ce sa spun despre mine: problema mea ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - necesar la angajare - rog urgent raspuns mmyry mmyry Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Am o problema. am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier. problema mea este ca nu am fost ... (vezi toată discuția)