avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cazier judiciar

In doua dosare penale, solutia instantei/procurorului a fost amenda administrativa, achitate in prezent. In cazierul Judiciar nu figureaza inscrieri.
Pot solicita in nume propriu, persoana fizica, fisa operativa din cazierul judiciar pentru a putea observa daca sunt elemente referitoare la cele doua dosare? Daca da, care este formularul prevazut de legislatie?
Daca nu pot solicita fisa operativa din cazierul judiciar, amenzile administrative se sterg/prescriu intr-un termen? Daca da, care este acesta?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Pau Aurelian, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa se inscrie in cazierul judiciar? mihaimunteanu mihaimunteanu Buna ziua, In urma unei cercetari penale, s-a dispus de catre procurorul de caz: [b]\\"1.Neinceperea urmaririi penale fata de numitul [...], sub aspectul ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost aprobata inmatricularea la scoala de politie ciobica ciobica Buna ziua. Dupa ce am urmat 2 sapt de cursuri in Scoala de Politie, in ziua in care trebuia sa semnez contracul cu politia datorita faptului ca am promovat ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa furt calificat MARILENA64 MARILENA64 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: am primit o amenda administrativa de 1000 ron pentru furt calificat din supermarket, lucrez in ... (vezi toată discuția)