avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca

Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate de care as fi beneficiat de la data desfacerii cim si pana la reintegrarea efectiva,, Am doua nelamuriri privind calculu: 1) cum aplic sintagma "salariu majorat, reactualizat si indexat" daca la institutia unde am activat s au facut majorari semnificative de salariu/institutie in perioada cat am fost in litigiu? Imi calculeaza la salariul trecut in cim(anterior litigiului) sau, sunt obligati prin lege sa mi calculeze la salariul majorat/institutie corespunzator functiei? 2) daca am cerut in instanta reintegrare si despagubiri, (fara obligatia institutiei sa mi plateasca contributiile,) calculul despagubirilor se face la salariu brut(fara retinere contributii) sau institutia are obligatia sa mi retina contributiile?? Multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca pap pap Am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea situatie , Un angajat a castigat procesul in instanta , hotararea obliga societatea la la plata ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pana la reintegrare FLORIN VASILIU FLORIN VASILIU Buna ziua, Am intalnit urmatorul caz : un angajat a castigat in instanta de fond anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)