avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calcul despagubire egala cu salariile majorate, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare.
In martie 2018 mi-au desfacut contractul de munca abuziv,dupa care am chemat in instanta societatea. Am castigat procesul.
Instanta a hotarat:
Dispune reintegrarea reclamantului pe funcţia deţinută anterior concedierii. Obligă pârâta la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul, de la data concedierii şi până la reintegrarea efectivă.
Va rog sa ma ajutati cu modul de calcul. Se aplica dobanzi si penalitati? Daca se aplica dobanzi si penalitati,care sunt acelea? Dobanzile si/sau penalitatile se aplica salariului brut.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reintegrare in functia publica, despagubiri Sandu Cezar Sandu Cezar Revin cu un alt topic referitor la problema privind modul de calcul al drepturilor cuvenite privind plata unei despagubiri, persoana fiind reintegrata in ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreaca de reincadrare bete bete Am fost concediat printr-un abuz. Acesta abuz a fost confirmat de instanta printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)