avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Ce trebuie sa facem la epuizarea unei fise de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Ce trebuie sa facem la epuizarea unei fise de instruire individuala?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca rubricile de la instruirea suplimentara s-au terminat. Stiu ca trebuie o fisa noua , intrebarea este si daca pe urmatoarea fisa trebuie sa mai trec datele initiale de la angajare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica Popescu , utilizator 17:47, 5 Decembrie 2018
Noua fișă se completează cu datele angajatului, dată angajării, însă la conținutul instructajului se specifica ca este fișa nr. 2 sau continuare
Buna dimineata.
Puteti trece doar datele persoanei respective pe coperta, nume, adresa..., , Daca doriti sa completati si prima pagina, doar partea de sus, nume, calificare, loc de munca... ok, daca nu, nu...
Noua fisa va fi mereu pastrata impeuna cu vechea/vechile fisa/fise pana la terminarea colaborari cu angajatul si, la un control ITM, o sa prezentati ambele fise.
Puteti atasa file in continuarea fisei, prinse bine (sa nu se poata detasa) si sa le numerotati.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa individuala de securitate si sanatate in munca (continuare) marianpc marianpc Buna ziua. Conform clasicului proverb \\"cate borde(e) atatea obice(e)\\" , la fel am intalnit privitor la completarea primei parti a fisei individuale ssm , ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in cazul in care fisa de instruire individuala privind ... Marina dobrescu Marina dobrescu buna ziua in cazul in care fisa de instruire individuala privind ssm s-a terminat, cum completam prima pagina in cazul in care persoanele care au facut ... (vezi toată discuția)