Buna ziua. Conform clasicului proverb "cate borde(e) atatea obice(e)" , la fel am intalnit privitor la completarea primei parti a fisei individuale ssm , odata ce precedenta isi termina filele si este necesara o continuare. Astfel , adresez o intrebare cu rugamintea de a mi se raspunde , cu ocazia intocmirii unei noi fise individuale ssm , pentru acelasi angajat , pe langa datele personale ale salariatului (actualizate) , mentionarea faptului ca reprezinta o continuare a fisei(fiselor anterioare) si eventual a completarii campului "admis la locul de munca" , este necesara completarea "instructajului introductiv general si la locul de munca"? Variantele intalnite au fost : fie lasarea libera a spatiilor respective fie completarea in fisa a datelor initiale (instruirea introductiv generala si la locul de munca) , urmand sa semneze pe langa cel instruit si persoanele care au efectuat si verificat respectivele instruiri sau daca acestea nu mai sunt angajate ale firmei , sa fie inscris textul "ss indescifrabil".
Multumesc anticipat.
Scrieti continuare pe noile fise.
Din vechile fise ssm completati data angajarii, data efectuarii instruirii introductiv egenerale si data efectuarii instructajului la locul de munca.
Completati din vechile fise, rubricile respective, cu data instruirii si cu materialele prelucrate, iar la semnatura scrieti ss indescifrabil.
Nu uitati sa completati rubrica cu traseul si perioada deplasarii de la domiciliu la serviciu si retur. Dupa caz, este utila o reactualizare.
Refaceti ultima instruire periodica/ instruire periodica suplimentara - data, material prelucrat, semnaturi. Procedati la fel cu celelalte rubrici - ultimele mentiuni la examen medical periodic, examen psihologic, autorizari speciale, sanctiuni administrative aplicate, etc.
Arhivati vechile fise de instruire individuala si le prezentati la cerere, organelor de control abilitate.
Inlocuire fise ssm
mariuspart
Buna ziua,
Dupa o renovare in cadrul societatii in care lucrez fisele ssm/psi au fost deteriorate complet. Trebuie sa inlocuiesc fisele, dar am doua situati ... (vezi toată discuția)