avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... fisa SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

fisa SSM

fisa SSM terminat cum se completeaza instructajul introductiv general, sau sa fiu mai clara ex. persoana care este angajata de mai de mult timp, iar fisa SSM unde are completat instructajul general introductiv, cel la locul de munca si admis la lucru, Cum se procedeaza in situatia cand acesta lucrator are completata a alta fisa SSM (una noua pentru ca cea veches-a terminat) la acelasi angajator si functie, dar au trecut 10 ani de cand sau efectuat instructajele mentionate mai sus, ce scrie in dreptul acestor instructaje si la admis la lucru?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:56, 2 Decembrie 2012
Intrebarea dvs. este cam neclara.
Daca va referiti la termenul de pastrare a fisei ssm va poate ajuta: www.avocatnet.ro/content/for...
Daca doriti model de completare fisa ssm gasiti la sectiunea Magazin avocatnet.ro
Nu aveti o coerenta in ceea ce scrieti,dar va rog sa-mi spuneti daca inteleg corect: o persoana angajata are fisa completata integral, deci nu s-a terminat, si doriti sa aflati cum se completeaza noua fisa, in continuare?Daca am inteles corect, va spun ca pe noua fisa,in continuarea instructajului, se completeaza pe fisa ca este in continuare,deci instructajele initiale, cele generale si cele specifice la locul de munca, se vor copia din prima fisa.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa individuala de securitate si sanatate in munca (continuare) marianpc marianpc Buna ziua. Conform clasicului proverb \\"cate borde(e) atatea obice(e)\\" , la fel am intalnit privitor la completarea primei parti a fisei individuale ssm , ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Fisa protectia muncii si psi - control itm ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, La urmatoarea situatie: o farmacie are angajat una sistent de farmacie. Fisa de protectia muncii si PSI sunt facute ulterior angajarii (la cateva ... (vezi toată discuția)