avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare investitie conducta gaze
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare investitie conducta gaze

Buna ziua! Ma numesc Gabriel Ionescu,din Com.Albota, Jud Arges,iar in anul 2014 am extins conducta de gaze pe cheltuiala personala in valoare de 13 000 ron.Ulterior,vecinii din continuarea casei mele au extins coloana de gaz,fara acordul meu si fara sa ma despagubeasca. Acum au inceput sa se branseze si ceilalti utilizatori, care sunt pana in locuinta mea ,tot fara sa ma despagubeasca. Cum pot sa sa_mi recuperez investitia si catre cine sa ma indrept in instanta? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:40, 5 Decembrie 2018
Buna seara,
Va trebui sa va adresati in instanta impotriva distribuitorului de gaze si vecinilor care s-au bransat.
Atentie, sa nu treaca 3 ani de la momentul lucrarilor lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)
Acord bransament gaze drum servitute danc3838 danc3838 buna seara.....doresc sa fac un bransament de gaze dintr-o conducta pe care a tras-o un vecin acum 2 ani si a platit 3000 euro ...dupa un an sa bransat inca un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin adelinel adelinel Buna seara. Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez in urmatoarea problema: Locuiesc intr-un bloc cu doua scari(cu cate 4 apartamente pe scara), acum 4 ... (vezi toată discuția)