avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile copilului

Bună ziua,daca un copil aflat în plasament la A.M.P.cu certificat în grad de handicap mediu,certificat de orientare școlară și profesională ,beneficiază de drepturile copiilor cu C.E.S.prevazute in legea 1/2011.(menționez căci copilul se afla la asist.maternal).Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. nepoata mea, se afla ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. Nepoata mea, se afla in plasament in regim de urgenta la mine si la sotul meu. Beneficiaza de alocatie de plasament. ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie de maternitate si concediu si indemnizatie crestere copil rodica_ignat rodica_ignat Buna ziua va rog frumos sa ma sfatuiti care este procedura legala in urmatorul caz: O minora in varsta de 16 ani cu handicap mediu a nascut. Ea este in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului? biancapatrascanu biancapatrascanu buna seara, pentru a beneficia de indemnizatie trebuie sa am lucrate luni fara intrerupere? (vezi toată discuția)