avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Duplicat carte identitate masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Duplicat carte identitate masina

In 2012 am vandut o dacie1310 din 1996 ,la care mai am decat copie a carti de identitate a masini,cpoie certificatului de inmatriculare si o polita de identificare a masini de la RAR in care e specificata seria sasiu si caroserie.cum pot obtine duplicatele.mentionez ca m-am interesat la politie si masina numai are itp din 2014

Cel mai recent răspuns: Criscata24 , utilizator 10:21, 7 Decembrie 2018
Daca ati vandut masina pentru ce aveti nevoie de duplicatele la documente?
Neavand calitatea de proprietar asupra vehiculului ,autoritatile ,numai in situatii speciale legal prevazute pot sa elibereze copii ale documentelor altor persoane altele decat proprietarii acestora
Nu mai am originalul actului de vanzare si figureaza tot pe numele meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere rosii pentru talon pierdut in care figura un proprietar din 2012 pentru o masina vanduta de 3 ori pana acum lucian2478 lucian2478 Am cumparat anul asta prima mea masina un Clio Symbol Fidji din 2006, capacitate cilindrica 1390 cmc, CO2 165, Euro 3. Am fost la RAR am obtinut CIV- ul. ... (vezi toată discuția)