avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... eco-voucher dosar
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

eco-voucher dosar

Buna ziua, nu stiu daca am postat unde trebuie,dar am nevoie de un raspuns urgent
in legarura cu eco-voucherele, intocmirea dosarului presupune paginarea si opisarea sa...Paginare inseamna sa numerotez eu cu pixul fiecare pagina, corect?Dar am dreptul sa fac asta pe paginile in original?Ei scriu in reggulament ca orice stersatura,modificare duce la respingerea dosarului...paaai??? Opisarea inseamna,deci, un fel de cuprins al dosarului?
Tare ne-a bagat in ceata...zici ca dam vreun examen , nu ca ne-am omorat masinile,si ce sa vezi...daca faci o greseala ai omorat-o pt nimic....
Multumesc

Alte discuții în legătură

Documente catre cedo Just-drept Just-drept Doresc sa inteleg procedura catre CEDO. 1) Documentele doveditoare ce trebuiesc anexate, trebuie depusa incepand cu prima plangere depusa la politie, apoi ... (vezi toată discuția)
Termene judecata yvon yvon Buna ziua ! ce se mai aude legat de proiectul de lege adoptat de Boc, privind accelerarea solutionarii proceselor, respectiv reducerea perioadeleor intre ... (vezi toată discuția)
Modificarea cererii introductive de instanþã elenisa elenisa Va rog frumos sa-mi spuneti, regularizarea cererii de chemare in judecata este acelasi lucru cu \\"Cerere de modificfare a cererii introductive in instanta\\"? ... (vezi toată discuția)