avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara - cerere de reexaminare iesita din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara - cerere de reexaminare iesita din termen

Buna,

Am primit termen de 30 de zile (maxim) pentru rezolutionarea unei cereri de reexaminare de catre ANCPI/registratorul sef. Exista vreo pedeapsa ce se aplica acestuia in caz ca nu respecta acest termen?

Alte discuții în legătură

Radiere ancpi manea2011 manea2011 In cazul in care s-a facut plata sultei intr-un cont deschis la o banca, cont precizat de catre cel care primeste sulta si deschis pe numele acestuia, dar in ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost reținut permisul pt 60 de zile... nu am apucat sa merg ... Alinalin1991 Alinalin1991 Mi-a fost reținut permisu pt 60 de zile... Nu am apucat sa merg sa dau reexaminarea... E obligatoriu să o dau sau pot merge liniștit când imi expira ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - cerere de reexaminare Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna ziua: Am primit urmatoarea hartie: ANCPI - incheiere nr. ... asupra cererii introduse de... privind inscrierea in cartea funciara in baza act cerere ... (vezi toată discuția)