avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie incaltaminte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie incaltaminte

Nepoata mea a cumpărat acum 2 saptamani o pereche de ghete de la un magazin de profil. Le-a purtat de câteva ori si i s-a rupt efectiv pielea in lateral. A mers la magazin si a cerut sa i se înlocuiască produsul sau daca nu sa i se returneze banii. Vânzătoarea i-a spus că politica magazinului este cu totul alta, în sensul că i se vor putea doar repara ghetele. Ce prevede legea in acest sens si cum trebuie sa procedeze ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:08, 9 Decembrie 2018
legea prevede inlaturarea neconformitatii, ceea ce inseamna reparatie. inlocuirea este optiunea a doua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie la ghete cumparate online karytat karytat Buna ziua. Am cumparat online o pereche de ghete (in data de 29.11.2013 a sosit coletul). Dupa o saptamana de purtat aceste ghete, am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Retur incaltaminte defecta vbgreen vbgreen In data de 25.11.2018 am cumparat o pereche de ghete Timberland la pretul de 583RON. La prima purtare am constatat ca talpa ghetei dreapta este dezlipita si ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)