avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Este obligatorie inamanarea fluturasului de salariu angajatului ? Este legal sa se perceapa o ora de munca ce va fi recuperata din concediul de odihna legal ? Adica pentru fiecare zi de co angajatorul percepe o ora ce va trebui recuperata
Pentru ca norma de munca e de 9 ore pe zi si co se considera 8 ore pe zi. Imi iau 10 zile co legal si cand ma intorc trebuie sa recuperez 10 ore.. E normal si legal asa ceva ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 8 Decembrie 2018
Nu este obligatorie elberarea de fluturasi de salariu, intrucat nu exista text de lege care sa reglementeze eliberarea acestora si nici obligativitatea emiterii lor de catre angajator.

Nu este normal problema cu recuperarea ....
Se poate reclama la itm chestia vu recuperarea orelor.asa la fiecare zi libera se recupereaza ore care de fapt ti se cuvin tie ca angajat ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturasi de salarii nifonliv nifonliv Este obligatorie eliberarea fluturasilor de salarii catre angajati? Si daca da...unde este reglementata? (vezi toată discuția)
Cum pot remedia programul de munca iulianpinzaru iulianpinzaru Problema Juridica: Buna ziua . Sunt angajat la rcs-rds din 04-2016 ca agent vanzari, si cum am si carnet de conducere mi sa dat masina de serviciu adica dubita ... (vezi toată discuția)
Concediu 12/24 silvia99 silvia99 in cazul unui angajat ce lucreaza 12/24, daca acesta isi ia 1 zi de sambata libera (respectiv de joi pana luni nu lucreaza), cum anume se va socoti ... (vezi toată discuția)