avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa sociala a constructorilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa sociala a constructorilor

Suntem un SRL care am obtinut autorizaria de construire pentru doua depozite de materii prime
Am inceput lucrarile cu un antreprenor general, care se ocupa de realizarea constructiilor
Am primit o adresa de la Casa Sociala a Constructorilor in care ni se cere sa platim 0,5 % din valoarea lucrarilor in contul lor

Trebuie platita sau nu aceasta cota ?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 7 Decembrie 2018
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pentru a obtine autorizatia de constructie a unei ... RalucaMi RalucaMi Buna ziua. Pentru a obtine autorizatia de constructie a unei case mi s-a cerut sa platesc urmatoarele taxe: 0.5 din valorea acesteia la primarie 0.1 la ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de 5% la apartamente construite prin anl j_joe45 j_joe45 In 2007 am incheiat un contract de constructie a unui apartament prin ANL.Livrarea se va realiza in anul 2010.Va rog sa-mi spuneti daca in momentul livrarii ... (vezi toată discuția)
Contract pentru constructia unei case antecume antecume Buna ziua, O sa va descriu mai intai situatia despre care vreau unele detalii. Am incheiat in urma cu aproximativ un an, un contract cu o firma de ... (vezi toată discuția)