avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Executare silita in a unei Sentinte civile de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Executare silita in a unei Sentinte civile de suspendare

Am depus o cerere de punere in executare a unei Sentinte civile de suspendare a unei Dispozitii a Primarului de destituire din functia publica in data de 23.11.2018, in 26.11.2018 am anexat la cerere titlul executoriu (adica sentinta) in copie legalizata precum si un Proces verbal de constatare a refuzului primarului (semnat de el si de avocatul sau) de a ma primi la serviciu. Am fost citata in camera de consiliu pe data de 07.12.2018 in calitate de creditor.M-am prezentat in instanta, am facut precizari la cerere, debitorii au facut intampinare, instanta a ramas sa se pronunte, iar pe just.ro a aparut azi 07.12.2018 ca se amana pronuntarea pe 14.12.2018, iar la termenul de pe 14.12.2018 a aparut solutia ca instanta amana pronuntarea. Imi poate traduce cineva care se pricepe ce se intampla? Eu citisem ca instanta de executare poate amana pronuntarea doar 48 de ore...
Cel mai recent răspuns: edanes_ro , utilizator 16:47, 9 Decembrie 2018
Amanarea pronuntarii poate fi facuta pentru un termen care nu poate depasi 15 zile, insa legea nu prevede o limitare a numarului de amanari, (ex. judecatorul amana pronutarea 10 zile, iar cand se implineste termenul de 10 zile, amana din nou pentru 12 zile si tot asa)
Multumesc frumos. Sa inteleg ca primarul care refuza sa execute o Sentinta civila sta comod in fotoliul sau de primar dandu-i-se liber la abuzuri si infractiuni, iar eu o sa astept sa fie amendat, pana la adanci batraneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de executare a unei sentinte civile in conditiile art 24-25 legea 554/2004 edanes_ro edanes_ro Am depus o cerere de punere in executare a unei Sentinte civile de suspendare a unei Dispozitii a Primarului de destituire din functia publica in data de ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ edanes_ro edanes_ro Am depus o cerere de punere in executare a unei Sentinte civile de suspendare a unei Dispozitii a Primarului de destituire din functia publica in data de ... (vezi toată discuția)
Executare silita in conditiile art 24-25 legea 554/2001 a sentintei definitiva provizorie edanes_ro edanes_ro Poate sa-mi dea cineva relatii cu privire la Incuviintarea executarii silite de catre instanta de executare a unei sentinte civile pronuntata in contenciosul ... (vezi toată discuția)