avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Greseala înregistrare în Spv
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Greseala înregistrare în Spv

Buna seara, am facut o greseala in momentul înregistrării în SPV,nu am tinut cont ca e nevoie de acel număr de înregistrare care se da , adică nu am citit ca e nevoie pentru a te duce la Anaf cu el si acum nu stiu daca mai pot sa il aflu de undeva. Am cautat sa vad dar nu stiu unde as putea sa il gasesc. Ce e de facut, daca șterg contul mai pot sa fac unul nou tot pentru aceeași persoană fizică și sa primesc un alt număr de înregistrare?Multumesc pentru răspunsuri!

Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 08:44, 10 Decembrie 2018
Pe site-ul ANAF este un ghid privind inregistrarea pe SPV.
Am văzut ce este pe site dar nu gasesc nimic legat de ce am întrebat eu. Eu am deja contul facut dar am pierdut acel număr de înregistrare necesar pentru Anaf.
In acest caz cel mai simplu si comod este sa sunati la biroul de asistenta ANAF=031.403.9160 intre orele 9-17, de luni pana vineri.
Va multumesc pentru răspunsuri!
N-aveti pt ce. Nu v-am ajutat prea mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera codul de inregistrare fiscala de la mfp ca sa ma inscriu in spv? verainfo verainfo Sunt persoana fizica. Cum pot recupera codul de inregistrare fiscala de la MFP ca sa ma inscriu in SPV la ANAF? Nu gasesc plicul. Va multumesc, (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat non stop de telemarketeri gistra gistra De cand am un SRL sunt sunat foarte des de firme din Romania. In prima saptamana dupa infiintarea firmei am fost sunat de vreo 7 ori. Aceste firme imi ... (vezi toată discuția)