avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie caz boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie caz boala

Buna ziua.
Tatal meu a suferit un accident de masina,avand un traumatism cerebral grav.Diagnosticul este de dementa vasculara. Se apropie termenul de 90 zile de concediu medical.
Inca nu sunt lamurita ,desi nici macar medicul de familie nu stie ce sa imi spuna..Neurologul a spus ca nu isi va mai reveni niciodata. Il pot pensiona pe caz de boala? Are 58 ani si vreo 40ani lucrati.
Este si insulino dependent si cu diagnosticul celalalt cred ca poate fi pensionat si cu handicap.
Imi puteti spune care sunt pasii? Astept 180 zile sau pot si la 90 zile de medical sa ii depun dosarul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:32, 8 Decembrie 2018
Citiți aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac dupa ce am totalizat 90 de zile de concediu medical ? ysmine ysmine Buna ziua, In urma unui accident vascular cerebral am totalizat 90 de zile de concediu medical, ce trebuie sa fac acum ? Intreb deoarece sunt nelamuriri de ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare in caz de accident vascular cerebral lucist_r lucist_r Buna seara, V-as ruga sa imi oferiti o informatie referitoare la conditiile de pensionare pentru tatal meu care acum 4 ani a suferit un accident vascular ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap alyofficiall10 alyofficiall10 bunicul meu a facut un accident vascular unde a fost internat la spitalul clinic fundeni la neurologie la iesirea din spital pe langa alte diagnostice diabet ... (vezi toată discuția)