avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor legea 288 din 2018
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

legea 288 din 2018

Legea 288 din 2018 ce reglementeaza, printre altele, legea nr 80 din 1995 privind statutul cadrelor militare, spune la art 2 (2) ,,cadrele militare care indeplinesc conditiile de acordare a compensatiei lunare pentru chirie si care contracteaza un credit ipotecar/imobiliar destinat achizitionarii unei locuinte, beneficiaza de compensatie lunara pentru chirie.....s.a.m.d,, . Intebarea mea este daca ma incadrez dar doresc sa achizitionez prin programul prima casa mai beneficiez de acest drept?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
Alc21, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept civil - interpretare termen juridic "a contracta" Andrews10 Andrews10 Buna ziua, Mă interesează dacă termenul \"contractează\" dintr-o prevedere legală este acoperit de statutul meu de codebitor și garant in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Contract credit imobiliar jim25 jim25 Buna seara. In vederea achizitiei une locuinte prin credit imobiliar, este nevoie de un codebitor pentru contractarea creditului. Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Transformare drept de chirie in rata la credit Alexandru.Nita Alexandru.Nita Ofiter la scoala de subofiteri de pompieri Boldesti poate transforma dreptul de chirie in rata la credit cumparare locuinta ? A fost aprobata legea 288/2018 ... (vezi toată discuția)