avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garantia contra evictiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garantia contra evictiunii

A ii vine lui B o casa. B face din casa respectiva un adevarat hotel de 10 etaje, 5 stele. peste 3 ani, vine C si il da in judecata pe B, demonstrand ca de fapt casa era a lui.
intrebare:
cine plateste diferenta intre pretul casei si sporul de valoare dobandit de lucru intre timp?
tertul ( C) sau vanzatorul ( A )?
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 11:23, 18 Aprilie 2006
aa .. si mi-a facut placere sa-ti raspund ;)

have a nice day!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evictiunea in noul cod civil casp casp Care sunt modificarile care au intervenit in legatura cu evictiunea ( toatala, partiala, de fapt, de drept) odata cu adoptarea Noului Cod Civil? :) Multumesc! (vezi toată discuția)
Evacuare cu drept de retentie si plata lunara a chiriei pana la solutionarea definitiva si irevocabila. cum sa procedez ? apk apk Buna ziua, am nevoie de un sfat competent. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatoarea situatie : sunt parat intr- un proces de evacuare , instanta a ... (vezi toată discuția)
Spete comercial hellena09 hellena09 va rog mult, ajutati-ma si pe mine cu niste opinii privitoare la urmatoarele spete... Speţa nr. 1 A (persoană fizică având calitatea de ... (vezi toată discuția)