avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reziliere contract CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reziliere contract CAS

Intentionez sa intrerup plata CAS si mi s-a spus sa merg la Casa de Pensii si sa fac un act aditional. In contractul incheiat cu ei e specificata rezilierea automata dupa 6 luni consecutive de neplata. Ce ma sfatuiti? Sa merg sa anunt si sa obtin acel act care atesta intreruperea sau sa se rezilieze de la sine? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:20, 9 Decembrie 2018
Cel mai indicat este sa mergeti personal sa declarati ca solicitati rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare declaratie somaj facuta pe baza oug 58 Popu Popu Cum se face chestia asta, se merge din nou la somaj si se face cerere prin care sa se anuleze contractul cu ei sau nu trebuie facut nimic in acest sens (doar ... (vezi toată discuția)
Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)
Desfiintaare srl TRamona TRamona Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator al unui SRL in cadrul caruia am si CIM. In prezent am un contract de inchiriere cu un complex comercial pentru ... (vezi toată discuția)