avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocuparea altui loc de munca intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocuparea altui loc de munca intern

In mai 2018 am aplicat pt un post in interiorul fabricii de analist timp si metoda.Pana la data comunicata am lucrat ca si operator in productie in aceasta intreprindere.Mentionez faptul ca din mai si pana in prezent(decembrie),actul aditional este inca neschimbat,adica operator,desi eu profesez pe jobul ocupat in urma examenului si interviului,adica acela de analist.Dupa cat timp angajatorul trebuia sa imi schimbe actul aditional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 9 Decembrie 2018
Modificarea functiei in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii.

HG nr. 905/2007
art.7
...
(3) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia copii ale documentelor existente în dosarul personal, în termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.
...
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Legislatie onicico onicico Anul trecut salariul minim a fost de 1450lei.De la 1 ianuarie 2018 s-a mărit.Angajarea mea s-a facut in noiembrie 2017 cu 1450.Nu ar fi trebuit să primesc un ... (vezi toată discuția)
Act aditional Gratz1000 Gratz1000 La societatea la care sunt angajat , nu am primit spre a semna, pana azi 18 ianuarie 2018, niciun act aditional privind majorarea incepand cu 1 ianuarie 2018 ... (vezi toată discuția)