avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract confidentialitate firma web-design
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract confidentialitate firma web-design

Buna ziua. In momentul de fata sunt sub contract cu o firma de web-design si programare pe care am contractat-o pentru a realiza un proiect de anvergura. Mai concret, este vorba de un website complex, care incorporeaza multe tehnologii de programare si functionalitati specifice (nu are rost sa detaliez, dar daca imi solicitati, va ofer informatiile). Am rugamintea sa-mi comunicati daca pot impune firmei respective un contract de confidentialitate asupra informatiilor de executie a site-ului si de exclusivitate, in sensul ca, pentru o perioada de 2-5 ani, nu doresc ca firma respectiva sa mai execute un proiect de felul acesta, din motive evidente. Rationamentul este ca se plateste o suma mare de bani, iar atata vreme cat firma are know-how-ul necesar in urma documentatiei transmisa de mine, poate sa dezvolte foarte rapid o platforma asemanatoare, bazata pe informatiile existente.
Asadar, daca are cineva, as avea marea rugamintea daca poate sa-mi trimita un asemenea contract de confidentialitate intre societati.
Mai mult, daca aveti cunostinta de alte societati competente si serioase care pot realiza web-site-uri si platforme software, v-as fi recunoscator.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 12:13, 16 Noiembrie 2009
Puteti incheia un contract de cesiune neexclusiva a drepturilor de autor cu o clauza de confidentialitate, care, in caz de incalcare, sa prevada despagubiri suficient de mari ca sa nu aiba niciodata chef sa preia din materialele trimise de dvs. (poate avea chiar valoarea contractului). Va recomand ca toate informatiile, materialele pe care le trimiteti sa aiba un fel de ”semnatura” care sa nu poata fi copiata sau stearsa, astfel incat sa dovediti oricand ca acele materiale sunt ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Buna ziua! Sunt din Barlad/jud. Vaslui si voi depune un plan de afaceri pentru finantare nerambursabila prin proiectul „Antreprenoriat Sustenabil pentru ... (vezi toată discuția)
Website legal madalin1 madalin1 Buna ziua, Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) ! Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)