avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de adjudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de adjudecare

Buna ziua! Am câștigat în instanță actul de executare,am anulat actul de adjudecare! Este posibil că judecătorul să-mi de-a dreptul de a ne muta înapoi în imobil,și să plătesc creditul eșalonat? Creditul este luat de la un IFN.Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretați următoarea speță. Contract de închiriere pentru un spațiu, respins de către OCPI la înscrierea în CF art.888 NCC (motivul că nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Adeline30 Adeline30 Buna seara!As avea si eu o intrebare.As dori sa particip la o licitatie pentru un imobil executat silit de catre banca...ideea este ca din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Adjudecare; contestatie de executare pe rol- pot sa vand ? mario2014 mario2014 Buna seara.. v-as ruga sa ma lamuriti intr-o situatie. Am cumparat la licitatie un apartament. Acum as vrea sa il vand unor cunostinte (eu trebuie sa ma mut ... (vezi toată discuția)