avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

Buna ziua acum aproape un an am furat din supermarket (Auchan) produse in valoare de 25 lei (dulciuri) ,și am fost prins domnu de acolo m-au dus într-o cameră și m-au percheziționat m-au întrebat dacă am bani sa le plătesc și am zis că da ,și m-au pus sa semneze o foaie cu titlul" proces verbal" pe care scria produse furate.
Țin să menționez că aveam 15 ani și vreau să aflu daca voi păți ceva adică(pus în cazier sau amenda)până acum nu am primit nimic .
Nu mai am alte abateri grave.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Dănuț Dinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Ciurea Cristina , utilizator 16:38, 9 Decembrie 2018
nu vor fi urmari de data asta.
Daca nu a fost chemată poliția nu exista deloc probleme.
Pentru viitor aveti grija pentru ca asemenea fapte care poate va par marunte si datorita varstei, va pot aduce probleme foarte mari si puteti ajunge chiar la inchisoare.
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Avocat Ciurea Cristina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! recent am fost prins furand dintru-un magazin auchan, ... Robertt1334 Robertt1334 Buna ziua! Recent am fost prins furand dintru-un magazin Auchan, m-au dus intr-o camera unde au verificat produsele, iar in cele din urma m-au pus sa achit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal...cazier? ally_alin ally_alin Acum câteva luni am săvârșit o infracțiune de care nu sunt deloc mandru,mai exact am vrut sa fur niște anumite lucruri și am fost prins la ieșirea din ... (vezi toată discuția)
Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat. oare pot primi doar amendă administrativă? ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)