avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vânzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vânzare cumparare

Buna ziua!Am cumpărat o mașină în valoare de 2000lei,as vrea sa știu ce sumă trebuie sa pregătesc pt notar în vederea contractului de vanzare-cump
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:45, 9 Decembrie 2018
Contractele de vânzare cumpărare auto nu se încheie la notariat.
Decat daca vreti dvs si țineți neaparat.
Nu am cumpărat niciodată ,și nu știu cum să procedez.unde mai pot merge in afara de notar?mă interesa cam ce sumă de bani îmi trebuie pt acest contract

Puteti încheia contractul la orice birou de copiat acte sau puteti descărca dvs un model de pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare auto, taxe Stefan Alexe Stefan Alexe Cumpăr de la o rudă auto Logan an 2005 cu suma de 500 euro. Cât sunt taxele notariale pentru această sumă ? Vă mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Vanzare auto personal I.Monica I.Monica Buna ziua, Doresc sa vand autoturism proprietate personala unei persoane care nu are toti banii. Va plati un avans, destul de mare si doreste sa restituie ... (vezi toată discuția)