Buna ziua! As vrea sa-mi explice si mie cineva cu pregatire juridica un aspect pe care nu il inteleg.
Conform hotararii de guvern recent adoptata, incepand cu 1 ianuarie 2019 se va acorda salariu minim diferentiat pentru persoanele cu studii superioare si minim un an in vechime in specialitatea studiilor.
Ok, pana aici toate bune si frumoase. Dar tot acolo se precizeaza ca se acorda doar posturilor care necesita studii superioare.
Si aici apare nelamurirea mea. Legea "bonifica" postul s-au angajatul? Nu ar trebui sa beneficieze de acest salariu minim doar daca are studii superioare indiferent daca postul pe care este angajat este de studii medii sau superioare?
Pe aceeasi "logica" a legii si sporul doctoral nu ar trebui acordat doar acelor persoane angajate pe un post de studii superioare care e musai sa aiba doctorat?
Sporul de doctorat
gaconst
Am dobandit titlul de doctor in 2004. Printr-o eroare, nu am depus diploma de confirmare la serviciul financiar si nici nu am sesizat ca nu mi s-a platit ... (vezi toată discuția)