avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna! As dori să întreb daca eu am scos anexa24 unde de la primărie au trecut 5 moștenitori (eu nu aveam de unde să îi cunosc, eu având Testament) toți decedati. Acum am aflat că ar mai fi un moștenitor, ce se poate face? (Persoană care a lăsat testamentul ne având copii)
Cel mai recent răspuns: Ely26 , utilizator 19:17, 9 Decembrie 2018
Se vor prezenta la sucesiune toti mostenitorii iar dumneavoastra veniti cu testamentul pentru a putea fi luat in calcul.
Dar toți fratii sunt decedati
Buna seara,
Este vorba despre fratii defunctului sau copiii lor! Atat.
Veti mosteni dumneavoastra TOT dar e bine sa fie toti anuntati chiar daca nu se prezinta.
Discutati cu notarul
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Despre frați pt că am inteles că ei sunt moștenitori nu nepotii. Întrebarea mea era dacă ar mai fi un moștenitor de care nu stiam ca mai este.... nu este pe anexa24 este vreo problema? Persoană care a lăsat testamentul ne fiind casatorita
Adică încă 1 frate de care eu nu stiam si nu a fost trecut in anexa24

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ella2 Ella2 Dacă am testament si am deschis succesiunea (persoana decedata,neavând copii)nepoții decedate pot interveni cumva la succesiune? (vezi toată discuția)
O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)