avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declaratie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declaratie

Buna ziua, pe data din 01.10.2018 in parcarea din fața geamului meu o persoană mi-a lovi mașina si a plecat de la locul faptei până am iesit eu , am mers la politie si am facut plangere in care am trecut nr de înmatriculare a masinii care ma lovit si modelul, culmea ca am mai vazut mașina în zona mea ca sta pe scara vecină tipul, la o lună am mers sa vad ce se intampla ca nu am primit nici un răspuns, cum am mers asa m-am intors fara nici un răspuns, mi sa spus sa caut agentul la care am depus declarația si ca ei au termen de 6 luni sa soluționeze cazul. Intrebarea mea este cat timp au sa soluționeze cazul si daca faptul își repară mașina ce sa fac ca eu am poze cu mașina lui lovită?
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Isabela-Clara, utilizator

Alte discuții în legătură

Poze autoturism fara aprobarea proprietarului LuceNera LuceNera Buna ziua. Am si eu cateva intrebari in legatura cu un accident auto care s-a produs din vina mea. Am avut masina parcata in fata blocului si cand am ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma acuza ca i-am lovit masina in parcare ContSters430969 ContSters430969 Un vecin si-a gasit masina lovita in parcare si ma acuza pe mine, dar nu am lovit-o eu. Problema este ca pe masina lui sunt urme rosii de vopsea de la masina ... (vezi toată discuția)
Incident Tiann Tiann Buna! In data de 17.04.17, am ajuns acasa in jurul orei 22 si mi-am parcat masina vis a vi de bloc, (in fata blocului unde parchez eu de cateva luni de cand ... (vezi toată discuția)