avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau să aflu dacă patroana la care lucrez îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau să aflu dacă patroana la care lucrez îmi virează contribuțiile la stat .

Lucrez de 6 luni la o firmă de croitorie în Pitești . Zilele trecute am fost la casa de penii Pitești să aflu ce vechime am în cîmpul muncii , însă firma la care lucrez nu figurează . Pe contractul de muncă scrie salariul brut iar fluturaș de salariu nu ni se dă . Sediul firmei de confecții se află la Petrești aici în Pitești este doar locația unde muncesc .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 10 Decembrie 2018
Buna seara,
Mergeti fie la medicul de familie fie solicitati o adeverinta de la aceasta din care sa rezulte cotele platite.
1. Orice persoana fizica cu domiciliul in Romania poate sa verifice online, pe site-ul ANAF, daca angajatorul a raportat sumele realizate de salariat pentru sanatate (c.a.s.s.), contributia la casa de pensii, somaj.

AvocatNet.ro va prezinta un scurt ghid referitor la obtinerea acestui document prin intermediul Spatiului privat virtual.
Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

2. Pentru a fi siguri că angajatorul vostru este corect şi va plătit asigurarea de sănătate, puteţi verifica acest lucru online
[ link extern ]

Dacă angajatorul este corect şi a plătit contribuţiile către CNAS, atunci va fi afişat următorul mesaj: „Persoana selectată este asigurată”

3. De asemenea,incepand cu data de 01.04.2001 puteti solicita Casei de Pensii eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajator contributiile catre stat Martho Martho Buna ziua, Eu ca angajat cum pot sa stiu daca angajatorul imi plateste contributiile catre stat ce i se cuvine? Mentionez ca lucrez in domeniul privat, nu am ... (vezi toată discuția)
Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)
Plata angajatorului datoriilor catre stat NeamtuAurel NeamtuAurel Lucrez la o firma si as dori sa vad daca aceasta imi plateste toate drepturile catre stat,ex.sanatate,fondul de pensii etc.Unde ma adresez ? (vezi toată discuția)